26 Jun, 2017

AŠTRUS JAUTIENOS RAMENAS SU SHIRATAKI MAKARONAIS

Posted By: Julija Vyšniauskienė In: Vakarienė Comment: 0 Hit: 1169

Aštrus jautienos ramen'as turintis labai mažai angliavandenių ir kalorijų.

Mėgaukitės skaniu maistu nekenkdami savo figūrai. Vienoje porcijoje, naudodami Shirataki makaronus, sutaupote apie 500 kalorijų, viena porcija turi tik 3 angliavandenius ir net 23 baltymus!

Shirataki makaronai yra visiškai natūralūs ir yra labai naudingi sveikatai.

4 porcijom reikės:

Sudėtis:

Ingredientai:
0,5 kg. maltos jautienos
1/2 mažų svogūnų, supjaustytų
2 skiltelės trinto česnako
1/4 a.š. malto imbiero
2 v.š. augalinio aliejaus
1 a.š. sezamų aliejus
2 puodeliai jautienos sultinio arba 2 kubeliai ekologiško jautienos sultinio
2 šaukštus sojos padažo
2 pakuotės Shirataki makaronų, įsigyti galite: čia
0,5 puodelio svogūno laiškų, pjaustytų
raudonųjų pipirų dribsniai, pagal poreikį


Užstatykite vandenį makaronams.

Pakepinkit maltą jautieną su augaliniu aliejumi. Į keptuvę sudėti pjaustytus svogūnus, česnakus, imbierą ir sezamo aliejų. Pakepinti ant vidutinės kaitros
keletą minučių. Pridėti jautienos sultinį ir sojos padažą ir troškinkite kelias minutes.

Shirataki makaronus perplaukite šaltu vandeniu, dėkite į virintą vandenį ir pavirkite porą minučių. Nukoškite makaronus.

Į lėkštę dėkite ketvirtadalį makaronų, užpilkite gautą jautienos sultinį su smulkinta jautiena, apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir raudonaisiais pipirų dribsniais, jei norite aštriau, dėkite daugiau, jei norite švelniau, dėkite mažiau.

Comments

Leave your comment