29 Jun, 2017

Shirataki makaronai su lašisa ir brokoliais

Posted By: Julija Vyšniauskienė In: Vakarienė Comment: 0 Hit: 1382

Shirataki bekaloriai makaronai, puiki alternatyva įprastiems makaronams. Šių makaronų dėka, vienos porcijos kalorijų skaičius yra tik 330.
Pilnas baltymų patiekalas, todėl puikiai tiks ir vakare. Naudodami Shirataki makaronus, sutaupote net apie 500 kalorijų vienoje porcijoje.

2 porcijos

Reikės:

300 g. (1 pakuotė) Shirataki Makaronai. Įsigyti galite čia: Shirataki makaronai
300 g. brokolių
200 ml. grietinėlės (12% riebumo)
200 g rūkytos arba šviežios lašiša
1 šaukštas aliejaus
1 skiltelė česnako
Druskos ir pipirų
1 nedidelis ryšulėlis krapų

Gaminimas:

Užstatykite vandenį makaronams, kai vanduo užvirs, nuplaukite šaltu vandeniu Shirataki makaronus.

Supjaustykite brokolį ir kelias minutes apvirkite verdančiame vandenyje. Jei naudojate šaldytus brokolius, juos nereikia iš anksto apvirti.

Į keptuvę įpilkite aliejų, sudėkite brokolius su česnaku, kelias minutes pakepkite. Sudėkite Shirataki makaronus, lašišą kepkite 3 minutes.

Supilkite grietinėlę, įberkite druską ir pipirus ir dar patroškinkite 3 - 4 minutes.

Krapus berkite jau ant į lėkštę sudėtus makaronus.

Patiekti galite su salotomis ir šviežia pilno grūdo baguette.

Comments

Leave your comment